Contactați-ne

Alina si Cristi

La fix o luna de la cea mai frumoasa zi din viata noastra, multumim Geaninei si întregii echipe pentru minunata colaborare și profesionalismul de care au dat dovadă...clar au reușit să ne facă nunta cel mai frumos moment al vietii noastre! Va pupam cu drag! Alina si Cristian Slav

29.07.2017

Georgeta si Dima

Dj mc nunta au fost cea mai buna alegere. Inca de la vederea filmuletelor ne-am dat seama ca ei sunt ceea ce trebuie pentru o atmosfera plina de energie, bucurie si sinceritate din partea invitatilor. Uitandu-ma pe poze am realizat ca 90% din invitati (din 180) au dansat in permanenta . Nunta noastra a inceput la 7 si s-a dansat pana la 7 dimineata. Geanina a fost praful magic care a adus energie si multa veselie pe ringul de dans . Toti invitatii au fost si si-au dorit sa fie pe ring, pentru ca acolo era atmosfera. Dj mc nunta au un portofoliu variat, cu melodii si mixuri extraordinare. A doua zi dupa nunta cineva mi-a spus ca in timpul nuntii se uita pe ring sa vada cine canta, pentru ca melodia era de o calitate foarte buna.

Toată lumea ne-a intrebat de unde sunt, cum am auzit de ei si sa le dam numarul de telefon. Am avut o nunta reușita si Geanina cu echipa ei au contribuit foarte mult la acest succes. Multumim!

18.09.2015

Raluca si Octavian

Sunteți cei mai buni profesioniști! ☺
Vă mulțumim pentru tot ! ! !

16.09.2017

Nicoleta si Adrian

Dragii nostri,

Cuvintele sunt de prisos pentru a va multumi ca ne-ati fost alaturi in una din cele mai frumoase zile din vietile noastre, ca ne-ati inveselit si ati facut ca nunta noastra sa devina cea mai frumoasa petrecere! :) Asa cum v-am mai zis, ati fost DE VIS! <3

Chiar nu a trebuit sa ne stresam daca va fi ok - pe chipurile invitatilor s-a vazut incantarea. Pentru ce as vrea sa va mai felicit?! Pentru ca ati iesit din tipare, pentru ca ati demonstrat ca DJ & MC poate face o atmosfera mai ceva ca o formatie (multe persoane au ramas surprinse intr-un mod foarte placut de voi - nu se asteptau sa fie asa frumos) ;) si pentru ca ati fost atenti la dorintele noastre. Pot spune ca nunta noastra a iesit asa cum ne-am dorit, iar asta si datorita voua :)

Eu, cel putin, intentionam sa ma distrez/dansez toata noaptea, si cu ajutorul vostru chiar am putut :) Va multumim din suflet ca ati fost extraordinari - chiar ati fost/SUNTETI solutia IDEALA pentru o nunta DE NEUITAT :)

Va pupam cu mult drag!

08.10.2016