Contactați-ne

Marilena si Razvan

Felicitari !!!!! Datorita voua am avut nunta pe care am visat-o, cu muzica foarte frumoasa, sunet excelent, efecte speciale deosebite unde invitatii nostri s-au simtit excelent si au ramas surprinsi in modul cel mai placut. Multumim inca o data pentru surprizele placute, in special Geaninei care a fost CEL MAI TARE Maestru de Ceremonii, din toate timpurile. Mii de multumiri inca o data!

Alina si Florin

Multumim pentru o nunta de vis!!! Va multumim, a fost super, va recomandam cu toata dragostea!

Andreea si Vlad

Ne-ati ajutat sa avem o nunta asa cum ne-am dorit (vesela ca noi :D).
Recomand DJ-MC nunta pentru in primul rand profesionalism, in al doilea rand pentru ca ne-ati tratat ca pe niste prieteni, in al treilea rand ca ne-ati oferit mai multe variante de melodii pentru toate momentele cheie ale nuntii (nu m-as fi gandit la asta, pana ne-am intalnit cu voi am crezut ca sunt niste melodii standard) si nu in ultimul rand pentru ca aproape tot timpul au fost nuntasi care dansau pe ring.
Geanina, esti super, ne-ai facut sa ne treaca pana si cele mai mari emotii, sa nu mai fim stresati, sa uitam de oboseala si chiar sa radem cu lacrimi (la intrebarile cu raspuns inchis: DA/NU).
La momentul cu palaria, ati dovedit ca sunteti intr-adevar o echipa foarte sudata si foarte profesionista!
Va multumim mult de tot pentru tot!

01.07.2017

Gabriela si Mircea

Vrem sa va multumim pentru momentele deosebite, pentru atmosfera frumoasa pe care ne-ati oferit-o si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi in noaptea nuntii pe 24 august! In ceea ce priveste partea de muzica si atmosfera, am fost super incantati atat noi cat si invitatii nostri ! Eu personal nu mi-am facut vreodata probleme ca nu ar iesi ceva memorabil, am avut incredere totala in Geanina, dar sincer mi s-a parut ca a trecut totul foarte repede. DE CE? Pentru ca ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine .Colaborarea cu voi a fost extraordinara. Nu a fost nevoie de un playlist prestabilit, deoarece v-ati adaptat la fata locului si nu oricine o poate face. Joculetele, dansul tiganesc, faptul ca Geanina a dansat si a cantat cu invitatii, muzica... prin toate acestea au reusit sa creeze o seara antrenanta, sa tina ringul de dans ocupat in permanenta si sa multumeasca absolut toate categoriile de varsta. Daca va hotarati sa ii contactati pentru a fi alaturi de voi in momente deosebite: nunti, botezuri, petreceri , va recomand sa o faceti din timp, pentru ca sunt solicitati, noi aproape ca-i pierdeam daca nu ne-am fi grabit.

Vi-i recomandam cu toata increderea !