Contactați-ne

Elena si Claudiu

Va multumim enorm! Toti ati fost si sunteti extraordinari! In plus, sunteti intai de toate oameni adevarati! Bravo la toata echipa!!! Geanina ai fost la inaltime, distractia a fost la maxim. Nunta a iesit exact cum ne-am dorit! Sunteti o echipa frumoasa, tanara, cu mult bun simt.

21.05.2016

Costi si Zamfi

Multumim foarte mult Studencu Geaninka, Claudiu si Florin pentru petrecerea de nota 10, toti cei prezenti au fost incantati si v-au felicitat prin noi. Va recomand cu mare caldura de fiecare data cand am ocazia. Ati fost extraordinari!!!! Multumim din suflet pentru atmosfera minunata creata! Pana la sezonul viitor de nunti iti doresc sarcina usoara si nastere si mai usoara Geani. Va pupam !

31.10.2015

Simona si Andrei

Mulțumim pentru o nunta da poveste sunteți cei mai tari !
Mulțumim din suflet Studencu Geaninka și Dj Claudiu ca ați fost alături de noi in aceasta zi minunata și speciala pentru noi!!!!

04.09.2016

Dana si Dani

Intr-o noapte de vis in care sufletele noastre si-au implinit destinul, alaturi de familie, prieteni...doi oameni dragi Florin si Geanina ne-au stat alaturi cautandu-ne jucaus privirea pentru a ne incuraja sa pasim cu incredere in pasi de dans in fata invitatiilor.Datorita voua inimile noastre au stiut sa vibreze in pasi de dans.Ne-ati facut sa zambim fericiti cand ne vedeam invitatii bucurandu-se pe ringul de dans de atmosfera creata.Si datorita voua visul nostru de a avea o nunta minunata a prins contur si cum povestea noastra de iubire cotinua, pentru ca abia si-a scris prima fila ne dorim sa ne fiti aproape si in clipele ce vor urma ... botezul ... si momentul cand avem sa fim socrii mari sau mici!Familia Diaconu - BotezEu si sotia mea am participat la 2 evenimente, la care organizatori ati fodt voi. Eu unul ma asteptam la un dj care pune muzica si atat … nimic mai mult ... dar cu voi a fost altceva: atat dj-ul cat si mc-ul au facut o atmosfera excelenta, au ridicat persoanele de la masa, prin atitudinea lor pozitiva.Foarte placut, recomand daca doriti ceva deosebit la evenimentul dvs.